Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 7ης Αγωνιστικής

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων της 7ης αγωνιστικής.


Α.Ο.Σελλάνων – Α.Ο Ταυρωπός 2-0
Ακόμη ένα τρίποντο για τον Α.Ο.Σελλάνων αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα του Ταυρωπού.Ένα γκολ του Κρανιώτη και ένα του Αδάμου στο πρώτο εικοσάλεπτο φέραν αυτό το 2-0 και κρατά σε τροχιά πρωτιάς της ομάδα του Προαστίου.Η ομάδα του Ταυρωπού θα μπορούσε κανείς να πει πως έχασε με κατεβασμένα χέρια καθώς δεν έδειξε σε κανένα σημείο το καλό του πρόσωπο.Με 10 τελείωσαν το ματς οι πορτοκαλοί καθώς αποβλήθηκε ο Παπαδημητρίου.

Διγενής Αρτεσιανού - Αετός Αγίου Θεοδώρου 1-2
Την πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από ενάμιση χρόνο(!!!) έκανε ο Διγενής Αρτεσιανού και πλέον μπήκε στην τετράδα των Play Out!Τεράστιο διπλό για την ομάδα του Αντώνη Καραγιάννη που φέρνει την ομάδα στην 5(!) θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με Κυψέλη και Α.Ο.Καρδίτσα.Τα τέρματα του παιχνιδιού πέτυχε ο Α.Κόκκινος.

Ηρακλής Σοφάδων –Α.Ε.Λεονταρίου 4-1
Πάρτι έκανε ο Ηρακλής Σοφάδων αυτή τη φορά με αντίπαλο την Α.Ε.Λεονταρίου.Οι Σοφαδίτες με τα τέρματα των Χριστόπουλου,Μπαντή,Μητσιώνη και Καρανάσιο διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.Από το κακό στο χειρότερο για την ομάδα της Α.Ε.Λ. όπου έχει μείνει καρφωμένη με πέντε μόλις βαθμός στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Διαγόρας Αμπελικού - Α.Ο.Μυρίνης  3-2
Ντέρμπι ουραγών με νικήτρια την ομάδα του Αμπελικού και συνάμα το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.Για την ομάδα της Μυρίνης ήταν ένα ματς ορόσημο θα μπορούσε κανείς να πεί καθώς με νίκη θα ξέφευγε από την τελευταία θέση αλλά πλέον είναι κάτοικός της.Τα τέρματα του ματς για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κολοκύθας,Καλαμάκης και Ανυφαντής ενώ για τη Μυρίνη οι Γώγογλος και Τζόλας.

Α.Ε Καππαδοκικού - Πάμισσος Καλογραιανών 1-2 
Ήττα και πάλι για την Α.Ε.Καππαδοκικού εντός έδρας μετά το νικηφόρο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.Αντίθετα μετά τις δυο ήττες για τα Καλογραιανά η ομάδα του Πάμισσου πήρε σημαντικό διπλό που την φέρνει και πάλι στην πρώτη τετράδα.Τα τέρματα του ματς πέτυχαν οι Μανασής για τους γηπεδούχους και οι Αναγνώστου και Παπαδόπουλος για τα Καλογραιανά.

Ηρακλής Καρδ/λας -Α.Ο.Καρδίτσα  2-0
Επιβλητική νίκη για την ομάδα της Καρδιτσομάγουλας απέναντι στην ιστορική ομάδα του Α.Ο.Καρδίτσα.Ο Θυμιόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς καθώς με μια ασίστ στον Μπαντή και ένα δικό του τέρμα έδωσε τους τρεις πόντους στην ομάδα του.Ο Α.Ο.Κ. το πάλεψε αλλά δε κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αστέρας Καρδίτσας – Απόλλων Μακρυχωρίου 0-0
Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς έγινε στη Φαναρίου ανάμεσα σε δυο ομάδες με ίδιους στόχους.Τελικά μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Αστέρας και Μακρυχώρι και πλέον θα ψάξουν αλλού τη συγκομιδή των χαμένων βαθμών.

Α.Ο.Κυψέλης – Ατρόμητος Παλαμά 0-1
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.Μπροστά σε 350-400 θεατές οι δυο ομάδες δικαίωσαν αυτό τον ορισμό του ντέρμπι.Η ομάδα της Κυψέλης μετά τα δυο διπλά που πέτυχε τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές δεν κατάφερε αν και το άξιζε βάση εικόνας του παιχνιδιού να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.Η πολύ καλή ομάδα του Παλαμά μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε μόλις στο 10' να προηγηθεί με τον Μερεντίτη.Από και και πέρα τα ηνία του αγώνα πήραν οι γηπεδούχοι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για το 1-1.Στην αντεπίθεση χτύπαγε η ομάδα του Παλαμά χάνοντας επίσης αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...