Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 11ης Αγωνιστικής Α' Ε.Π.Σ.Κ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' Ε.Π.Σ.Κ.
Χθές είχαμε την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής όπου τα πράγματα σε κορυφή αλλά και ουρά δεν αλλάξαν σημαντικά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Α' Ε.Π.Σ.Κ.

Α.Ο.Σελλάνων-Διαγόρας Αμπελικού 4-0
Άνετη επικράτηση για την ομάδα του Προαστίου απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Αμπελικού.Μια νίκη που διατηρεί τους γηπεδούχους στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ενώ από την άλλη σταθερά στην προτελευταία θέση τους φιλοξενούμενους.Τα τέρματα του αγώνα πέτυχαν οι Αδάμος (2),Μανασής,Αναγνωστόπουλος.

Α.Ε.Καππαδοκικού-Ηρακλής Σοφάδων 0-2
Ακόμη μια ήττα για την ομάδα του Καππαδοκικού αυτή τη φορά εντός έδρας που την κρατά στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή Σοφάδων που ξαναμπήκε στην προνομιούχο τετράδα του πρωταθλήματος.Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Κόκκαλης Β. και Μελισσός.Πέναλτι έχασε για την ομάδα του Καππαδοκικού ο Καρατζόγλου Β.

Ηρακλής Καρ/λας-Διγενής Αρτεσιανού 3-2
Ακόμη μια νίκη για τους γηπεδούχους που τους κρατά σε τροχιά τετράδας.Μια νίκη που ήρθε με πολύ κόπο πάντως αν και η ομάδα της Καρδ/λας βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με 2-0 με τέρματα των Θυμίοπουλου και Μπράχου Π.,Τους τρεις βαθμούς έδωσε ο Κατσέλος με το προσωπικό του τέρμα μετά από την ισοφάριση της ομάδα του Διγενή.Η ήττα για τους πράσινους του Βαγγέλη Αγγέλη έφερε την ομάδα στην τετράδα των Play Out.

Απόλλων Μακρυχωρίου-Α.Ο.Κυψέλης 2-2
Ματς για γερά νεύρα έγινε στο Μακρυχώρι όπου ο τοπικός Απόλλων πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.Ένας υπερπολύτιμος βαθμός στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Μακρυχωρίου για να αποφύγει τις περιπέτειες.Από την άλλη η ομάδα της Κυψέλης συνεχίζει για ακόμη ένα ματς αήττητη αλλά μένει η πίκρα ότι χάθηκε το τρίποντο στο 94'.Παρά την ισοπαλία οι Κυψελιώτες βρίσκονται στην 5η θέση του πρωταθλήματος μόλις δυο βαθμούς μακριά από την τετράδα.Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Καραγιώργος Α. και Γκούρλας ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μαντέλας (2)

Αστέρας Καρδίτσας-Α.Ο.Ταυρωπός 1-1
Στο ντέρμπι της Καρδίτσας Αστέρας και Ταυρωπός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.Ακόμη ένας βαθμός για τους κόκκινους τους Αστέρα που παλεύει κάθε ματς για την αποφυγεί των Play Out.Για τους πορτοκαλί του Ταυρωπού συνεχίζεται η προσπάθεια για αναρρίχηση της ομάδας στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.Τα τέρματα του ματς πέτυχαν οι Κωτσής για τον Αστέρα και Καλαμπόκας για τον Ταυρωπό

Α.Ο.Καρδίτσα-Ατρόμητος Παλαμά 0-4
Βαριά ήττα για την ιστορική ομάδα της Καρδίτσα και μάλιστα εντός έδρας.Μια ήττα αναμενόμενη σαφώς από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.Ακόμη μια νίκη για την ομάδα του Παλαμά που κάνει...περίπατο στο φετινό πρωτάθλημα.Τα τέρματα του ματς πέτυχαν οι Φουντούνας,Κόκκινος,Παππάς και Κακα'ι'τσας.

Πάμισσος Καλογαραιανών-Αετός Αγ.Θεοδώρου 0-0
Όλα μηδέν στο γήπεδο των Καλογραιανών όπου ο τοπικός Πάμισσος με την ομάδα του Αετού Αγ.Θεοδώρου έμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα.Συνεχίζει την καταπληκτική πορεία η ομάδα του Αετού όπου βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Α.Ο.Μυρίνης-Α.Ε.Λεονταρίου 1-2
Ακόμη μια ήττα για την ομάδα της Μυρίνης όπου την κρατά σταθερά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και εαν δε γίνει κάτι σύντομα τότε αυτή η θέση οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό.Πάντως στο χθεσινό ματς η ομάδα της Α.Ο.Μ. πάλεψε και μάλιστα προηγήθηκε στο ματς χωρίς τελικά να καταφέρει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.Νίκη για την Α.Ε.Λ. μετά από πολύ καιρό που σε ακόμη ένα ματς προβλημάτισε.Τα τέρματα του ματς πέτυχαν οι Κοράκης για τους γηπεδούχους και οι Τσιώλης Λ. και Ζιώγας.Με δέκα παίχτες ολοκλήρωσε το ματς η Α.Ε.Λεονταρίου.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία της Α' Ε.Π.Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...