Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 8ης Αγωνιστικής

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων της 8ης αγωνιστικής.


Α.Ο.Ταυρωπός – Διγενής Αρτεσιανού 1-1
Συνεχίζει τα στραβοπατήματα η ομάδα του Ταυρωπού και ίσως πλέον ο στόχος της τετράδας των Play Off να απομακρύνεται αν και έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη.Ο Διγενής έχασε μέσα από τα χέρια ένα μεγάλο διπλό καθώς ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού μετά από λανθασμένη εκτίμηση της μπάλας από τον τερματοφύλακά του.Τα τέρματα του παιχνιδιού πέτυχαν οι Αδάμος για τον Διγενή και τον Χ.Ζάρρα να ισοφαρίζει για τον Ταυρωπό.

Ατρόμητος Παλαμά – Ηρακλής Σοφάδων 5-0
Ντέρμπι κορυφής είχαμε στον Παλαμά.Τελικά όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Ατρόμητου είναι ένα κλίκ πιο πάνω από τους υπόλοιπους.Η πολύ καλή ομάδα των Σοφάδων δε μπήκε ποτέ στο ματς και μοιραία γνώρισε αυτή τη βαριά ήττα.Οι σκόρερ του παιχνιδιού ήταν οι Κόκκινος (2),Μερεντίτης,Τσαρτσαράς,Τσιρογιάννης.

Αετός Αγίου Θεοδώρου - Διαγόρας Αμπελικού 1-0
Νίκη στο...παραένα για τον Αετό Αγ.Θεοδώρου που όπως όλα δείχνουν πατάει καλά στα πόδια του.Αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική ομάδα του Αμπελικού τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο 93' με τον Κόκκινο Β.Από την άλλη παραλίγο να κλέψει ακόμη ένα βαθμό η ομάδα του Διαγόρα αλλά τελικά για λίγα δευτερόλεπτα δε το κατάφερε.

Α.Ε.Λεονταρίου - Α.Ε.Καππαδοκικού 1-0
Νίκη μετά από πάρα πολύ καιρό για την Α.Ε.Λ.Μια νίκη ψυχολογίας που για τους κίτρινους που τρέχουν πλέον να καλύψουν το χαμένος έδαφος.Για την ομάδα του Καππαδοκικού αν και πάλεψε δε κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από μια πολύ δυνατή έδρα.Σκόρερ τον γηπεδούχων ο πολύ καλός για ένα ακόμη ματς Κυριακόπουλος.

Α.Ο.Μυρίνης - Ηρακλής Καρδ/λας 0-6
Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Μυρίνης πλέον στο πρωτάθλημα της Α' Ε.Π.Σ.Κ. καθώς δε δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο.Από την άλλη πάρτυ έκανε η Καρδιτσομάγουλα με τον Χαρβαλιά να σημειώνει χατ-τρικ,να ακολουθεί ο Κατσέλος με δυο τέρματα και ο Μπαντής να σκοράρει το ένα από τα έξι συνολικά.
Πάμισσος Καλογραιανών – Απόλλων Μακρυχωρίου 0-1
Η έκπληξη της αγωνιστικής!Μετά από μεγάλο διπλό που έκανε στο Καππαδοκικό η ομάδα των Καλογραιανών έχασε (!) εντός έδρας από την αναγεννημένη ομάδα του Μακρυχωρίου.Η ομάδα του Λάμπρου Καλογεράκη πέρασε από τα Καλογραιανά και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.Σκόρερ ήταν ο Α.Καραγιώργος.

Α.Ο.Κ. – Αστέρας Καρδίτσας 1-0
Ντέρμπι της Καρδίτσας αυτό το ματς με τον Α.Ο.Κ. να πέρνει σημαντική νίκη...αλλά με την ψυχή στο στόμα.Πολύ καλή η ομάδα του Αστέρα που αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει βαθμό ή βαθμούς.Τελικά ο Παπαευαγγέλου για ακόμη ένα ματς σκόραρε και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Α.Ο Κυψέλη - Α.Ο Σελλάνων 2-1
Δυνατό παιχνίδι έγινε στην Κυψέλη με την τοπική ομάδα να πέρνει μεγάλη νίκη!Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Κυψελιώτες καθώς στο 7΄ θα προηγηθούν με τον Κούλπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.Από εκεί και πέρα οι του Προαστίου πήραν τα ηνία του αγώνα δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες αλλά βρήκαν σε πολύ καλή μέρα των τερματοφύλακα των γηπεδούχων.Αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Κρανιώτη όπου αποκρούστηκε από τον Τρούκη στο 70' ενώ το σκορ ήταν στο 1-0.Ο Ματθαίου θα κάνει στο 75' το 2-0 για τους γηπεδούχους και τον Μανασή στο 83' να μειώνει στο τελικό 2-1.Με 10 παίχτες ολοκλήρωσε το ματς η Κυψέλη καθώς αποβλήθηκε ο Κατσιάβας στο 89' ενώ με 9 ο Α.Ο.Σελλάνων μετά από τις αποβολές των Κλιάφα στο 65' και Μεσιακάρη στο 87'.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...