Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Pre Game Α' Ε.Π.Σ.Καρδίτσας

Λίγες ώρες πριν το σφύριγμα της 7ης αγωνιστικής πάμε να δούμε το Pre Game των αγώνων της Α' Ε.Π.Σ.Κ.


Α.Ο.Σελλάνων – Α.Ο Ταυρωπός 
Μετά το σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Α.Ο.Σελλάνων στο Λεοντάρι επιστρέφει σπίτι του υποδεχόμενος την πολύ καλή ομάδα του Ταυρωπού.Στόχος για την ομάδα του Προαστίου το τρίποντο που θα την κρατήσει σε τροχιά κορυφής.Η ομάδα του Αγίου Νικολάου έχει ξεκινήσει μέτρια το φετινό μαραθώνιο της Α' Ε.Π.Σ.Κ. και ταξιδεύει στο Προάστιο για να κλέψει ότι μπορεί από αυτό το ματς.

Διγενής Αρτεσιανού - Αετός Αγίου Θεοδώρου
Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς θα γίνει στο Αρτεσιανό.Ο Διγενής μετά την ήττα στο Μακρυχώρι υποχώρησε αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον αναζητείται νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους.Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής και αυτό φαίνεται από τη συγκομιδή των βαθμών.Για να φύγει αλώβητος πάει στο Αρτεσιανό ο Αετός ωστόσο θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Ηρακλής Σοφάδων –Α.Ε.Λεονταρίου
Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε μπορούν να λένε στους Σοφάδες που βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.Αήττητη στο φετινό μαραθώνιο η ομάδα από τους Σοφάδες θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ακόμη ένα τρίποντο απέναντι σε ένα πληγωμένο θηρίο.Ο λόγος για την ομάδα του Λεονταρίου.Με έμπειρους και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις της δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει το ρόλο του φαβορί που είχε στην αρχή της σεζόν για την κατάκτηση μιας θέσης στην τετράδα.Δύσκολο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Διαγόρας Αμπελικού - Α.Ο.Μυρίνης 
Ντέρμπι ουραγών στο Αμπελικό θα έχουμε αύριο το απόγευμα.Ο Διαγόρας έχασε στα τελευταία λεπτά το ματς μέσα στο Καππαδοκικό και δείχνει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια.Η Μυρίνη μετά την εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική πάει σε αυτό το ματς με στόχο τους τρεις βαθμούς και όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό.

Α.Ε Καππαδοκικού - Πάμισσος Καλογραιανών
Με καλή ψυχολογία θα πάει η ομάδα του Καππαδοκικού στο πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Πάμισσο μετά το νικηφόρο αλλά συνάμα αγχωτικό ματς με τον Διαγόρα.Δύο σερί ήττες για τον Πάμισσο που θα πάει στο Καππαδοκικό με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. 

Ηρακλής Καρδ/λας -Α.Ο.Καρδίτσα 
Ένα δυνατό παιχνίδι αναμένεται στο γήπεδο της Καρδιτσομάγουλας.Ο τοπικός Ηρακλής μετά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα θα παίξει και σε αυτό το ματς για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τον φέρουν στις πρώτες θέσεις.Από την άλλη ο Α.Ο.Κ. έρχεται με ψυχολογία μετά τη νίκη στο Καρδιτσιώτικο ντέρμπι με τον Ταυρωπό.Αμφίρροπο και πολύ ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι από όλες τις απόψεις.

Αστέρας Καρδίτσας – Απόλλων Μακρυχωρίου 
Στο 90' έχασε έναν υπερπολύτιμο βαθμό η ομάδα του Αστέρα από την Κυψέλη και πλέον θα αναζητήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο ματς με το Μακρυχώρι.Ένα Μακρυχώρι που έρχεται από νίκη και θα προσπαθήσει σε ακόμη ένα ματς να μαζέψει βαθμούς.

Α.Ο.Κυψέλης – Ατρόμητος Παλαμά
Το ντέρμπι της αγωνιστικής που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα.Η Κυψέλη έρχεται από δύο μεγάλα διπλά σε Λεοντάρι και Αστέρα και την Κυριακή θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Παλαμά.Ένα ματς πρόκληση για τους γηπεδούχους.Ο Ατρόμητος θα πάει στην Κυψέλη και θα προσπαθήσει να φύγει από μια δύσκολη και δυνατή έδρα με το απόλυτο των τριών βαθμών και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...