Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ρεπορτάζ 9ης Αγωνιστικής

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από τα ματς της 9ης αγωνιστικής της Α' Ε.Π.Σ.Κ.
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία της Α' Ε.Π.Σ.Κ.

Α.Ο.Σελλάνων – Διγενής Αρτεσιανού 4-2
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Α.Ο.Σελλάνων και εδραίωση στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.Δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους που ενώ πάλεψαν δε κατάφεραν να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.Σκόρερς του παιχνιδιού για τους γηπεδούχους οι Αδάμος (2),Κούρκουλας και Αναγνωστόπουλος ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Κουμουρίας και Προύσαλης.

Διαγόρας Αμπελικού – Α.Ο.Ταυρωπός  0-2
Ακόμη μια ήττα για την ομάδα του Αμπελικού που όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό.Επιτέλους τρίποντο για τον Ταυρωπό που πέρασε από το Αμπελικό με σκόρερς τους Παράσχη και Δανιήλ.

Ηρακλής Καρδ/λας – Αετός Αγίου Θεοδώρου 0-1 
Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής.Ενώ όπως όλα δείχναν για την ομάδα της Καρδιτσομάγουλας είχε βρεθεί ο αγωνιστικός ρυθμός ήρθε αυτή η ήττα και ήρθε μια ανώμαλη προσγείωση.Τεράστιο διπλό για την ομάδα του Αντώνη Καραγιάννη με σκόρερ τον Κόκκινο Α. στο 87'.Όπως φαίνεται η ομάδα του Αετού ''πάτησε'' για τα καλά στην κατηγορία.

Απόλλων Μακρυχωρίου – Α.Ε Λεονταρίου 3-2
Ήταν να μην έρθει η πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα που συνεχίζει για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη.Νίκη με ανατροπή μάλιστα απέναντι σε μια Α.Ε.Λεονταρίου που απογοητεύει.Οι σκόρερ του παιχνιδιού για τον Απόλλων ήταν οι Αργυρόπουλο,Καραγιώργο Απ.και Γκούρλα ενώ για την Α.Ε.Λ. οι Ζιώγας και Κυριακόπουλος.

Αστέρας Καρδίτσας – Α.Ο.Μυρίνης 4-0
Νίκη ανάσα πέτυχε ο Αστέρας Καρδίτσας απέναντι στην αδύναμη φέτος ομάδα της Μυρίνης και πλέον βλέπει το μέλλον πιο αισιόδοξα.Για την ομάδα της Μυρίνης παραμένουν πολύ δύσκολα τα πράγματα όσο αφορά το φετινό πρωτάθλημα καθώς είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα.Τα τέρματα πέτυχαν οι Κουτσής (2),Ντόβας και Μπελάγιας.

Α.Ο.Κ. –  Πάμισσος Καλογραιανών 2-0
Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε ο Α.Ο.Κ. απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.Χωρίς σταθερή απόδοση η ομάδα των Καλογραιανών στα τελευταία ματς αρχίζει και προβληματίζει με τις εμφανίσεις της.Τα τέρματα του ματς πέτυχαν οι Τσέλιος και Παπαευαγγέλου.

Ηρακλής Σοφάδων – Α.Ο.Κυψέλης 0-0
Τοπικό ντέρμπι στο γήπεδο των Σοφάδων όπου Ηρακλής και Κυψέλη μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.Εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δυο ομάδες να πάρουν τους τρεις βαθμούς αλλά χωρίς κάποια από αυτές να γίνει γκολ.

Α.Ε.Καππαδοκικού - Ατρόμητος Παλαμά 0-2
Ακόμη ένα τρίποντο για την ομάδα του Παλαμά που ξεφεύγει στην βαθμολογία της Α' Ε.Π.Σ.Καρδίτσας.Κολλημένη στα χαμηλά η ομάδα του Καππαδοκικού που αν και πάλεψε ήρθε ακόμη μια ήττα.Τα τέρματα για τον Ατρόμητο πέτυχε ο Τσιρογιάννης (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...