Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Pre Game A' E.Π.Σ.Καρδίτσας-Τελευταία αγωνιστική

Αισίως φτάσαμε στη τελευταία αγωνιστική της Α' Ε.Π.Σ.Καρδίτσας με την αγωνία να χτυπά κόκκινο
όσο αφορά την τελευταία θέση που εκκρεμεί για να κλειδώσει και τετράδα των Play Out καθώς η τετράδα των Play Off έχει κλείσει από την προηγούμενη αγωνιστική και μένει μόνο να δούμε ποιά ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη θέση.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ''ΚΛΙΚ'' ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BLOG

Aστέρας Καρδίτσας - Α.Ο.Σελλάνων
Το τελευταίο του χαρτί για την απευθείας παραμονή του θα παίξει ο Αστέρας έχοντας να ξεπεράσει ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο καθώς θα βρεί μπροστά του την αδιάφορη μεν αλλά πολύ δυνατή δε ομάδα του Προαστίου.Νίκη και μόνο νίκη για την ομάδα της Φαναρίου έχοντας το αυτί στο ακουστικό στην Κυψέλη καθώς σε τυχόν στραβοπάτημα του Ταυρωπού και ταυτόχρονα νίκη επί του Προαστίου ο Αστέρας σώζεται απευθείας.Από την άλλη στο Προάστιο πλέον ετοιμάζονται για την μάχη των μπαράζ που θα αναδείξει των πρωταθλητή της Α' Ε.Π.Σ.Κ. και ο οποίος θα έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ'  Εθνικής.

Απόλλων Μακρυχωρίου - Α.Ο.Καρδίτσα
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι καθώς οι του Μακρυχωρίου δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό όφελος από το συγκεκριμένο ματς καθώς θα παλέψουν μέσω των αγώνων Play Out να σώσουν τη χρονιά και να γλυτώσουν τον υποβιβασμό στην Α1'.Για τον Α.Ο.Κ. μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της.Η ιστορική ομάδα της Καρδίτσας θέλει μόλις ένα πόντο το λιγότερο για να γλυτώσει τις τυχόν περιπέτειες και τα μπαράζ...υποβιβασμού!!!

Ηρακλής Καρδ/λας - Πάμισσος Καλογραιανών
Ακόμη ένα ματς που το ενδιαφέρον έρχεται από την μια πλευρά καθώς ο Ηρακλής Καρδ/λας που θα αγωνιστεί έχοντας στον πάγκο του υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος Θύμιου Σδρόλια θα κυνηγήσει τη νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν ήττα της Κυψέλης και να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ξεκινώντας τους αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη πρωταθλητή με ένα βαθμό.Για τον Πάμισσο Καλογραιανών τελειώνει μια επιτυχημένη χρονιά καθώς τερματίζει ακόμη ένα χρόνο μέσα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Α.Ε.Kαππαδοκικού - Α.Ο.Μυρίνης
Μόνο νίκη ο στόχος για την ομάδα του Καππαδοκικού καθώς πετυχαίνοντάς τη σώζεται και βαθμολογικά αποφεύγοντας τα Play Out.Για την ομάδα της Μυρίνης η νίκη που κάναν την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ηρακλή Σοφάδων τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία μέσω αγώνων μπαράζ.
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ''ΚΛΙΚ'' ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BLOG
Διαγόρας Aμπελικού - Α.Ε.Λεονταρίου
Αδιάφορο παιχνίδι και από της δύο πλευρές.Η ομάδα του Αμπελικού θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της στην Α' Ε.Π.Σ.Κ. καθώς του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α1' μετά τον φετινό υποβιβασμό.Για τους φιλοξενούμενους με άλλα όνειρα ξεκίνησε η φετινή χρονιά και αλλιώς ολοκληρώνεται.Όπως και να έχει η κατηγορία μετά από μια καλή πορεία στο δεύτερο γύρο σώθηκε.

Ηρακλής Σοφάδων - Αετός Αγ.Θεοδώρου
Αδιάφορο ματς για τους γηπεδούχους που πριν λίγες αγωνιστικές χτυπάγαν την πόρτα της πρώτης τετράδας χωρίς όμως να τα καταφέρουν στο τέλος.Οι φιλοξενούμενοι μετά την εντός έδρας ισοπαλία χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για να σωθούν και μαθηματικά.

Διγενής Αρτεσιανού - Ατρόμητος Παλαμά
Νίκη και...θαύμα περιμένουν στον Διγενή ώστε να γλυτώσουν τα μπαράζ υποβιβασμού αλλά όλοι στην ομάδα είναι ρεαλιστές  προετοιμάζοντας την ομάδα για τη διαδικασία των μπαράζ.Οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή που ξεκινάνε το επόμενο Σάββατο.

Α.Ο.Kυψέλης - Α.Ο.Ταυρωπός
Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα της Κυψέλης όπου θα παίξει αυτό το ματς με στόχο να παραμείνει στην τρίτη θέση (!) του βαθμολογικού πίνακα και να ξεκινήσει την διαδικασία των μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή με ένα πόντο.Η τρίτη θέση θα καταληφθεί από την Κυψέλη εφόσον δε χάσει από την ομάδα του Ταυρωπού που θέλει μόνο νίκη ώστε να αποφύγει την διαδικασία των μπαράζ υποβιβασμού.
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ''ΚΛΙΚ'' ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BLOG
Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία της Α' Ε.Π.Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...